Bajden pomahnitao zbog pitanja novinarke o Putinu: Ovakvoj reakciji se niko nije nadao (VIDEO)

17.06.2021

13:55 >> 13:56

0

Korisnici društvenih mreža obrušili su se na američkog predsednika posle neadekvatnog odgovora

Bajden pomahnitao zbog pitanja novinarke o Putinu: Ovakvoj reakciji se niko nije nadao (VIDEO)
Copyright Džozef Bajden; Tanjug/Martial Trezzini/Keystone via AP, Pool

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden izvinio se novinarki što se “pravio pametan” kada mu je postavila pitanje o ruskom kolegi Vladimiru Putinu nakon samita u Ženevi.

Novinarka CNN-a Kejtlan Kolins postavila je Bajdenu pitanje “Zašto ste toliko sigurni da će Putin promeniti način ponašanja”, što je američkog predsednika vidno izbacilo iz takta.

– Nisam siguran da će promeniti način ponašanja. Kog đavola? Čime se to bavite sve vreme? Kada sam ja rekao da sam siguran u to? – uzviknuo je Bajden i krenuo ka novinarima.

Bajden je posle toga izjavio da će Putin možda da promeniti način ponašanja ako ostatak sveta bude reagovao i umanjio položaj Rusije.

Pročitajte još

Snimak Bajdenove reakcije i žustrog govora koji je održao pred novinarima proširio se društvenim mrežama, a mnogi su kritikovali njegovo ponašanje prema novinarki, naročito zato što to nisu očekivali od predsednika koji dolazi iz redova demokrata, a neki korisnici društvenih mreža komentarisali su da je Bajden bio oštriji prema novinarki nego prema Putinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike