Ljubavna afera pravi haos u Velikoj Britaniji: Bivši ministar zdravlja i njegova ljubavnica napustili supružnike (FOTO+VIDEO)

29.06.2021 | 09:29

Autor: J.B.O.

U trenutku Henkokove ostavke par se viđao oko šest nedelja

Copyright Profimedia

Afera nastavlja da trese Veliku Britaniju nakon što je ljubavnica Meta Henkoka, sada bivšeg britanskog ministra zdravlja, koji je dao ostavku pošto je prekršio pravilo socijalne distance i poljubio koleginicu, odlučila da napusti svog supruga milionera.

Đina Kolandadželo (43) dala je ostavku na mesto pomoćnice ministra zdravlja samo nekoliko sati nakon što je to učinio i sam Henkok, kada je u javnost procurio snimak njihovog strastvenog poljupca iz kancelarije u vreme strogih pandemijskih mera.

Napominjemo da je i bivši ministar nakon 15 godina okončao svoj brak sa suprugom Martom, i to tik pre nego što je afera dospela u javnost, a dvoje preljubnika navodno već žive zajedno.

Copyright Wikimedia/Richard Townshend

Kolandadželo je, piše Daily Mail, na društvenim mrežama objavila dva zanimljiva posta: “Što duže čekaš, poljubac je slađi” i “Radije bih umrla od strasti nego od dosade”.

Neimenovani izvori tvrde kako je milioner Oliver Tres, vlasnik modnog lanca Oliver Bonas, ostao skhran nakon što je saznao za aferu i nakon što ga je supruga ostavila nakon 12 godina braka.

Prijatelji ljubavnika tvrde kako su Henkok i Đina zaljubljeni i kako žele da njihova veza uspe.

Pročitajte još:

Isti izvori rekli su kako se u trenutku Henkokove ostavke par viđao oko šest nedelja, ali s obzirom na to da je Đina njegova pomoćnica postala još u septembru prošle godine, istražiće se je li njihova veza trajala i pre toga i postoji li sukob interesa.

I Henkok i Đina iz svojih dugogodišnjih brakova imaju po troje dece.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam