Zlostavljala dečake koji su prespavali kod njene ćerke: Osuđena na 102 godine zatvora

01.07.2021

11:36 >> 13:14

0

Oni su često spavali kod njene ćerke, a razotkrivena je zahvaljujući eksplicitnim fotografijama koje su pronađene u telefonu jednog od njih

Zlostavljala dečake koji su prespavali kod njene ćerke: Osuđena na 102 godine zatvora
Copyright Printscreen Youtube/ KETV NewsWatch 7

Majka devojčice je tokom 2017. i 2018. seksualno zlostavljala dva dečaka stara 12 i 13 godina. Davala im je da piju alkohol i da se “zaslade” bombonama sa marihuanom.

Kristina Grir (38) iz okruga Sarpi u Nebrasci osuđena je na 64 do 102 godine zatvora zbog svega što je radila maloletnim prijateljima svoje ćerke kad bi oni prespavali kod nje.

Dečaci su često spavali kod njene ćerke, a ona je njihovu naivnost zloupotrebila svaki put kad je mogla.

Osim toga, iz njihovih telefona brisala je dokaze i zabranjivala im je da ikome pričaju o onome što im se desilo.

Međutim, nije uspela da obriše sve, pa su njene eksplicitne fotografije koje su ostale u mobilnom jednog od dečaka poslužile kao dokaz u procesu koji se vodio protiv nje.

Prema kaznenim smernicama Nebraske, Grir mora da odsluži 32 godine u zatvoru pre nego što dobije pravo na uslovno napuštanje zatvora. Ako ne bude puštena tada, mora da bude oslobođena posle 51 godine. Od kazne se oduzima vreme koje je provela u zatvoru čekajući kraj suđenja i izricanje kazne.

Pročitajte još

– Ovaj slučaj je trajao tri i po godine. Žrtve su prošle kroz mnogo toga i nadam se da će, posle izrečene presude, moći da nastave normalno sa svojim životima – kaže Fil Kejn, zamenik tužioca okruga Sarpi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike