Barmen spasao devojke od napadnog tipa: Skrivena poruka koju im je napisao postala hit na internetu (VIDEO)

06.07.2021

10:08 >> 10:10

0

Nije ni slutio da će zbog ovog postupka postati popularan

Barmen spasao devojke od napadnog tipa: Skrivena poruka koju im je napisao postala hit na internetu (VIDEO)
Copyright Pixabay

Postupak barmena Maksa Gutjereza iz Sent Pitersburga u Floridi oduševio je korisnike interneta. Njegova fotografija koja je nastala kada je primetio da se dve devojke nalaze u neprijatnoj situaciji i da ih druga mušterija maltretira postala je viralna nakon što je on odlučio da priđe i pomogne im. Jedna od devojaka fotografisala je tom prilikom poruku koju joj je pokazao i barmen je ubrzo postao zvezda.

– Ako vam ovaj čovek smeta, premesti rep na drugo rame i ja ću ga skloniti. Ježim se od njega – glasi njegova poruka koja se proširila internetom.

Mnogi su posle toga pokušali da dođu do Gutjereza, a u kontakt s njim, između ostalih, stupili su i novinari američke televizije WFLA Channel 8.

– Pisali su mi iz Čikaga, Nju Džerzija, kontaktirali su me iz Holandije i Velike Britanije, priča je stigla čak do tamo – rekao je Gutjerez i dodao:

– Sedeo je pored njih. Nisam želeo da on vidi poruku i da zna, pokušao sam da smirim situaciju.

Gutjerez kaže da muškarac nije prestajao da ih uznemirava, zbog čega ga je pitao da napusti kafić. Tada je Triniti, jedna od devojaka, pitala Maksa da li može da objavi fotografiju na Tviteru, gde je objasnila da je konobar pritekao njoj i njenoj drugarici u pomoć.

Pročitajte još

Korisnici društvenih mreža odreagovali su više nego pozitivno na ovu fotografiju, retvitovana je stotinu hiljada puta i počela je da se širi i na drugim platformama.

– Pisali su mi da sam barmen heroj, ali ja nisam heroj. Samo sam radio svoj posao i pazio da se ljudi koje služim osećaju dobro i da gosti koji su tu požele da se ponovo vrate – kazao je Gutjerez.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike