Merkelovu smorili građani: Tokom onlajn razgovora počela da drema (VIDEO)

25.07.2021

08:50 >> 07:16

0

Možda je zaista vreme za penziju

Merkelovu smorili građani: Tokom onlajn razgovora počela da drema (VIDEO)
Copyright Youtube/Reuters

Izgleda da onlajn razgovori sa građanima nisu bili mnogo zanimljivi nemačkoj kancelarki Angeli Merkel jer se u jednom trenutku učinilo da je počela da drema.

Naime, započet je serijal onlajn dijaloga „Razgovori sa kancelarkom“ u kojima građani mogu da se požale na određene probleme ili da popričaju sa kancelarkom o različitim temama, međutim, kamera je zabeležila kako se Merkelovoj oči sklapaju.

Pročitajte još

Dok je jedan Nemac pokušavao kancelarki da skrene pažnju, ona je nakratko oborila glavu i zatvorila oči, što je izgledalo kao da je zadremala. Izgledala je prilično umorno, pa su mnogi prokomentarisali kako joj je zaista došlo vreme za penziju.

Podsetimo, Merkelova je pre nekoliko dana bila u poslednjoj zvaničnoj poseti SAD, pre nego što napusti kabinet nakon izbora koji će se u Nemačkoj održati 26. septembra.

Američki predsednik Džo Bajden izjavio je da će mu ona nedostajati kada bude otišla sa te funkcije.

Pročitajte još

– Znam da će partnerstvo Nemačke i SAD čak i ojačati na osnovi koju ste izgradili. Međutim, moram da vam kažem da ćete mi nedostajati na našim samitima. Stvarno hoćete – rekao je Bajden Merkelovoj.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike