Predsednik Argentine prekinuo burnu vezu sa glumicom: Oglasio se na Tviteru, ona i dalje ćuti o raskidu

16.04.2024 | 15:47

Autor: Vladimir Tanacković

Razlog za prekid veze, kako je on objasnio, leži u njihovim brojnim poslovnim obavezama

Copyright Profimedia

Argentinski predsednik Havijer Milej (53) potvrdio je da je završio svoju intenzivnu vezu sa glumicom Fatimom Flores.

Razlog za prekid veze, kako je Milej objasnio, leži u njihovim brojnim poslovnim obavezama. Milej je ovo objavio na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru), gde je istakao profesionalni uspeh koji Fatima postiže i brojne ponude za posao u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi. 

Fatima Flores (43) nije se javno oglasila povodom raskida.

Pre raskida par je bio viđen kako zajedno napušta sinagogu na Floridi.

Prema informacijama Njujork posta, njihova veza bila je harmonična, a lokalni mediji su često izveštavali o njihovom intimnom životu.

Milej je često isticao svoju ljubav prema Fatimi, dok je ona opisivala svoja osećanja prema njemu kao veoma jaka.

 

 

Fatima je isticala bliskost koju održavaju čak i kada su razdvojeni, dok su zajedno opisivali svoj odnos kao "eksplozivan".

Ona je naglasila sreću koju osećaju zajedno, ističući posvećenost Mileja njegovom poslu i njegovu jedinstvenu sposobnost da se posveti poslu, kao i njegovu posvećenost narodu.

Milej i Floresova su započeli svoju vezu nedugo nakon što su se zajedno pojavili u TV emisiji u decembru 2022. godine, samo dva meseca pošto se Fatima razvela od svog supruga sa kojim je bila 22 godine u braku.

Havijer Milej, koji je poznat po svom neformalnom stilu komunikacije, suočava se sa velikim protestima zbog odluka koje je doneo u vezi sa smanjenjem javnih troškova usled ekonomske krize. Smanjio je broj federalnih agencija i pozvao na ukidanje i spajanje nekoliko ministarstava, što je naišlo na negodovanje jer je to bila poslednja kap nakon brojnih nepopularnih ekonomskih promena koje je uveo.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam