Jezivo otkriće posle šest godina: Telo devojčice (3) zabetonirano, dečak (5) nađen mrtav u koferu!

19.02.2024

11:17

0

Policija u Koloradu objavila je hapšenje Korene Rouz Minhares (36) u petak, a podaci iz okružnog zatvora pokazuju da je drugi osumnjičeni, Hesus Dominges (35), takođe bio u pritvoru od nedelje

Jezivo otkriće posle šest godina: Telo devojčice (3) zabetonirano, dečak (5) nađen mrtav u koferu!
Jezivo otkriće - Copyright Pueblo Police Department

Dve osobe su uhapšene pod optužbom za ubistvo i skrnavljenje tela nakon jezivog otkrića - zabetoniranog tela devojčice i posmrtnih ostataka dečaka u koferu.

Policija u Koloradu objavila je hapšenje Korene Rouz Minhares (36) u petak, a podaci iz okružnog zatvora pokazuju da je drugi osumnjičeni, Hesus Dominges (35), takođe bio u pritvoru od nedelje.

Prošlog meseca policija je pronašla ostatke devojčice u metalnom kontejneru ispunjenom betonom u skladištu, saopštile su vlasti.

Pueblo Police Department
 

Skladište se raščišćavalo nakon što kirija nije plaćena. U okviru istrage, policija je počela da traga za dvoje dece koja su poslednji put viđena u leto 2018, Hesusom Domingesom mlađim i Jesenijom Dominges.

Nestanak dece nije prijavljen, navodi se u saopštenju policijske uprave. Potom je istraga odvela policiju do vozila u vlasništvu Minharesove na otpadu, gde su pronašli ostatke dečaka u koferu u gepeku automobila, saopštila je policija.

Do 15. februara, DNK testiranje je pokazalo da ostaci pripadaju Jeseniji (3) i Hesusu (5) koji su nestali još 2018. godine.

Policija nije saopštila detalje o vezi između žrtava i dvoje uhapšenih.

Sudski zapisnici pokazuju da se osumnjičeni drže u pritvoru uz kauciju od dva miliona dolara, a sudska saslušanja su zakazana za sredu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike