Preminula beba koju je majka bacila kroz prozor tokom požara! Isplivali detalji, žena nije mogla da izađe iz stana jer ju je muž zaključao

11.01.2024 | 12:11

Autor: Vladimir Tanacković

Viktor je umro sinoć oko 22.30 sati u bolnici

Copyright Profimedia

Beba koja je bačena kroz prozor tokom požara u Rumuniji umrla je u sredu uveče u bolnici. Majka Malina pokušala je da spasi malog Viktora na taj način jer nije mogla drugačije da izaše iz stana, pošto ju je suprug zaključao u njemu.

Mališan je izdahnuo prethodne noći oko 22.30 u bolnici nakon dva srčana zastoja.

Doktori mu od početka nisu davali mnogo šanse da preživi jer je bio u komi četvrtog stepena.

Kako pišu rumunski mediji, žena je nekoliko sati pre tragedije imala napad, uzrokovan verovatno postporođajnom depresijom i htela je da ode iz kuće sa Viktorom. Tada ju je njen muž, koji je došao sa posla tokom pauze, zaključao u kući, prema izvorima iz istrage.

Komšije su otkrile da se par često svađao, kao i da je jednom prilikom, pre praznika, morala da interveniše policija kako bi prekinula svađu. Neki od njih tvrde da je muškarac bio nasilan i da je tukao svoju ženu.

Malina je, prema prvobitnim informacijama, u trenutku požara počela da baca odeću kroz prozor, a onda je bacila i Viktora. Pad je pokušala da ublaži umotavši ga u jorgan, ali to nije bilo dovoljno. Onda je i ona skočila, prema rečima svedoka.

Kada su lekari stigli, zatekli su bebu u kardio-respiratornom zastoju i na licu mesta je reanimiran. Malina je primljena u bolnicu Sveti Spiridon u Jašiju u teškom stanju. Zadobila je prelom karlice, prelom noge i traumu kičme. Takođe, žena ima opekotine prvog i drugog stepena na jednoj ruci.

U požaru je navodno izgorelo više robe, komada nameštaja i odeće. Vatrogasci sada pokušavaju da utvrde šta je bio uzrok požara.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam