Neverovatna sreća! Beba koju je usisao tornado i bacio na drvo pronađena živa: "Videli smo kako je kolevka poletela u vis" (VIDEO)

15.12.2023

18:43

0

Autor: M. Vu.

Kada je tornado udario u njihov dom, njihovo četvoromesečno dete, po imenu Lord, bilo je u kolevci i oduvano je u vazduh

Neverovatna sreća! Beba koju je usisao tornado i bacio na drvo pronađena živa: "Videli smo kako je kolevka poletela u vis" (VIDEO)
Beba preživela tornado - Copyright Printscreen/Iks/@theblaze

Četvoromesečna beba je čudom preživela nakon što ju je poneo tornado i oduvao u drvo.

Sidni Mur iz Klarksvila u Tenesiju bila je u svojoj montažnoj kući sa partnerom i dvoje male dece kada je tornado pogodio oblast u subotu, 9. decembra.

Na slikama koje su nastale nakon posledica, prikazana je kolevka koja je oduvana u drvo, omotana oko debla.

 

 

Kada je tornado udario u njihov dom, njihovo četvoromesečno dete, po imenu Lord, bilo je u kolevci i oduvano je u vazduh. Kasnije su ga roditelji otkrili u oborenom drvetu.

Murova je rekla da je tornado, koji je uništio montažnu kuću i druge stvari, pokupio njeno četvoromesečno dete, koje je uspelo da preživi užasan događaj.

 

 

"Nešto u meni mi je govorilo da trčim i skočim na svog sina. U trenutku kada sam skočila na njega, zidovi su se srušili.", rekla je Mur za Nashville VSMV Njuz govoreći o svojim naporima da zaštiti najstarije dete, jednogodišnjaka.

Bebina majka je rekla da je njen dečko mogao da vidi kako tornado obavija njihov dom pre nego što je završio razbacan u komad. Takođe, videli su i trenutak u kojem je bebina kolevka bila podignuta u vis.

"Prvo je odleteo krov, vrh tornada se spustio i pokupio kolevku sa našom bebom. On je bio prva stvar koja je krenula gore.", rekla je.

Prema njenim rečima, njen momak je skočio da spase bebu, pa je i on završio oduvan iz kuće zajedno sa bebom, koja je u tom trenutku spavala u kolevci.

"On se sve vreme samo držao za kolevku, a onda su krenuli u krug“, priseća se Mur.

Uprkos okolnostima, Mur je rekla da su ona i njena porodica uspeli da pobegnu iz ruševina i potraže bebu, sve vreme strahujući od najgoreg.

Nakon 10 minuta potrage, Murova je rekla da su ona i njen dečko pronašli bebu živu na drvetu.

"Mislila sam da je mrtav. Bila sam prilično sigurna da je mrtav i nećemo ga naći. Ali on je ovde, i to po želji Božijoj. Umrla bih za svoju decu. To čak i nije pitanje, a moj dečko bi uradio istu stvar“, dodala je Murova.

 

 

Kako se navodi, ona i njena porodica su nakon tragičnog incidenta ostali bez doma i ličnih stvari, ali se zajednica navodno okupila da podrži mladi par i njihovu decu obezbeđujući im privremeni smeštaj, mleko, pelene i druge potrepštine.

Sada, skoro nedelju dana nakon što se par suočio sa tornadom, porodica je u potrazi za novim domom.

Član Murove porodice je takođe osnovao GoFundMe kako bi pomogao porodici da obnovi i kupi neophodne stvari za sebe i svoju decu. Njena sestra, Kejtlin, napisala je na listi GoFundMe da su Murova i njena deca izašli iz svega sa manjim posekotinama i modricama nakon što je tornado uništio njihov dom. Sa druge strane, njen dečko je prema tekstu sa apela pretrpeo slomljenu prelome ruke i ramena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike