U sudaru skupocenih automobila na reliju izgoreo par u ferariju! Kolona se u treptaju oka pretvorila u hrpu zgužvanog metala (VIDEO)

03.10.2023

17:02

0

Nekoliko vozila učestvovalo je u udesu

U sudaru skupocenih automobila na reliju izgoreo par u ferariju! Kolona se u treptaju oka pretvorila u hrpu zgužvanog metala (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/MyLordBebo

Ekskluzivni reli skupocenih automobila na italijanskom ostrvu Sardinija završio se tragedijom u kojoj su dve osobe izgubile život, piše Bild.

U stravičnom sudaru potpuno je izgoreo crveni ferari, koji je ostao pored puta na kom je došlo do nesreće, a odmah iza njega bio je slupani lambordžini, kao i ostali luksuzni automobili koji su učestvovali u događaju.

Stradao je bračni par iz Švajcarske (63 i 67), koji je bio u ferariju.

Reli nazvan "Sardinia Supercar Experience" trajao je šest dana, tokom kojih su učesnici imali priliku da voze luksuzne automobile, uključujući ferarije i lambordžinije, istražuju ostrvo, posete vidikovce i borave u luksuznim hotelima. Cena ovog neobičnog iskustva iznosila je 11.999 evra za one koji su dolazili svojim automobilima, dok je za iznajmljivanje ferarija SF90 od organizatora bilo potrebno izdvojiti 24.800 evra.

Tragedija se dogodila dok su učesnici relija kretali prema gradu Teulada, a planirali su posetu obali Iglesijasa i zajednički ručak u Masui. Nakon toga, trebalo je da prenoće u Moresu.

Sudar se dogodio kada je ferari pokušao da pretekne kamper koji je usporavao kolonu vozila. U trenutku preticanja sudario se sa lambordžinijem i došlo je do fatalnog sudara. Lambordžini je udario u kamper i prevrnuo ga, ali, na sreću, par iz Indije koji se nalazio u spotrkom automobilu nije teže povređen.

Bračni par iz Južnog Tirola, koji se nalazio u kamperu, zadobio je manje povrede u sudaru.

Nakon sudara ferari se prevrnuo sa puta i zapalio se.

Nakon nesreće put 195 je bio zatvoren u oba smera, a hitna pomoć i vatrogasna služba hitno su reagovali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike