Detalji smrti sina poznatog glumca u Grčkoj: Majka sa fotografijom očajna prilazila ljudima, cela plaža plakala kad su iz vode izvukli telo

11.08.2023

11:53

0

Agonija je trajala nekoliko sati

Detalji smrti sina poznatog glumca u Grčkoj: Majka sa fotografijom očajna prilazila ljudima, cela plaža plakala kad su iz vode izvukli telo
Copyright Profimedia

Stanovnike grčkog ostrva Fourni potresla je smrt 11-godišnjeg Hristosa, sina glumca Odiseja Stamulisa, koji se utopio na odmoru na rodnom ostrvu svoje majke.

Dečak je otišao na kupanje na plažu Plaka ton Furni, prema dosadašnjim informacijama, ponevši sa sobom masku. Kako je kasnio sa povratkom, njegova majka se zabrinula i u 18 časova, nakon potrage za sinom sa rođacima, otišla je kod nadležnih i obavestila ih da se nije čula sa detetom od 14 časova.

Obalska straža je odmah obavestila čamce u prolazu i u saradnji sa policijom počela je potraga.

 

 

Signal koji je izdala obalska straža odnosio se na 11-godišnjeg dečaka koji je nosio plavi kupaći kostim sa narandžastom prugom. Kako je vreme prolazilo, rezultata nije bilo i svi su se plašili najgoreg.

Dečakova majka šetala je sa fotografijom svog sina i pitala sve prolaznike da li su ga videli sve dok u 20.30 prolaznik u moru, pored bove, nije primetio telo dečaka.

Kada su dečaka izvukli iz mora, ljudi su počeli da plaču i da viču „Doktor, zovite doktora“.

Lekar je pokušao da mu ga oživi veštačkim disanjem i masažom srca, ali nije uspeo u tome. Dete je vozilom hitne pomoći prevezeno u seosku ambulantu u Furniju, gde je konstatovano da je mrtvo.

 

 

Obdukcija će rasvetliti tačan uzrok smrti maloletnika, a mediji su pisali da se upleo u mreže u vreme kad njegov identitet još nije bio poznat.

Prema saznanjima, dete se dogovorilo da ode na kupanje sa rođakom, ali je na mesto tragedije stiglo ranije, a da ga niko satima nije primetio.

Telo nesrećnog 11-godišnjaka prevezeno je u petak ujutru na Samos na obdukciju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike