Pevač napravio haos u avionu: Posvađao se s devojkom, pa odbio da se skloni od nje, policajci morali da upotrebe elektrošoker (VIDEO)

21.07.2023

17:13

0

Do incidenta je došlo u martu, a snimak je sada, kada je priznao krivicu, počeo ponovo da kruži mrežama

Pevač napravio haos u avionu: Posvađao se s devojkom, pa odbio da se skloni od nje, policajci morali da upotrebe elektrošoker (VIDEO)
Copyright Profimedia

Pevač iz Melburna koga je australijska federalna policija tri puta pokušala da umiri elektrošokerom na letu Džetstara, otkrio je razlog incidenta. Do koflikta je došlo nakon što je odbio ustane sa sedišta posle svađe sa devojkom.

Bolik Malou, pevač „Rođen u Sudanu, koji živi u Melburnu” poznat kao Rokstar Bo La, ukrcao se na let kući iz Vašingtona u martu kada se posvađao sa svojom partnerkom na terminalu aerodroma.

Žena je pitala osoblje avio-kompanije da li ona i njihovo dete mogu da promene sedište da više ne sede pored muzičara i njen zahtev je odobren.

Kada je Malou (30) shvatio da je njegova porodica promenila mesto, pomerio se, seo sa njima i odbio da ustane.

Tri policajca pozvana su da pomognu i da ga premeste, ali on nije odustajao, pa je došlo do hapšenja, što je snimio jedan saputnik.

Uznemirujući snimak prikazuje Maloua i policajce u fizičkom okršaju u prolazu aviona, pre nego što se Malou, za koga se veruje da je bio pijan, pokušao da uhvati jednog od policajaca i zgrabi njegov elektrošoker.

 

 

Policija je na kraju tri puta upotrebila omamljivač na njemu, a on se, kako si vidi u snimku, srušio na obližnje sedište, vrišteći i drhteći, pre nego što su ga izvukli iz aviona.

Malou je uhapšen i optužen za nasilno ponašanje i ometanje organa reda Komonvelta.

Policija je ovaj događaj opisao kao „jedan od najozbiljnijih incidenata koji se desio u avionu u Vašingtonu u poslednje vreme“.

Malou je ranije rekao za Kanal 9 da je „ponižen" i da namerava da se bori protiv optužbi.

- Osećao sam se kao životinja. Ne osećam se sjajno pred svojim jednogodišnjim sinom - kazao je on.

U četvrtak je promenio stav i priznao krivicu po optužbama, ali je u razgovoru sa novinarima van suda tvrdio da „nije učinio ništa loše“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike