Jezivi snimci sa mesta gde su se udavili otac i sinovi: Svi su pokušavali da ih reanimiraju (VIDEO)

09.07.2023

19:09

0

Hitna pomoć stigla sa sat i po zakašnjenja, a svedoci kažu da na mestu gde se tragedija dogodila nije bilo obalske straže

Jezivi snimci sa mesta gde su se udavili otac i sinovi: Svi su pokušavali da ih reanimiraju (VIDEO)
Copyright Foto: Printscreen Youtube/Top Channel Albania

Potresni snimci sa mesta gde su se danas udavili otac i dva sina, pojavili su se u javnosti i otkrivaju užas koji se događao na Jadranskom moru, kod albanskog grada Kavaje.

- Usled jakih struja tokom popodnevnih časova talasi su odvukli jedno dete dok su otac i drugi sin pokušavali da dođu do njega, ali ih je struja odnela dalje - rekla je novinarka ABC Njuza Leonida Musaj.

Posetioci plaže su rekli medijima da je Hitna pomoć stigla sa sat i po zakašnjenja i da na mestu gde se tragedija dogodila nije bilo obalske straže.

 

 

- Na plaži Vile-Boštovo, troje građana, članova iste porodice, utopilo se kupajući se u moru. Jedinica pomorske policije pokušala je da ih spasi. Istražna ekipa je na mestu nesreće i radi na potpunom rasvetljavanju okolnosti incidenta - saopštila je policija.

"Usled jakih strujanja koja se tokom popodneva proizvode na tom području, uspeli su da prekinu međusobni kontakt dok su bili blizu jedni drugima. Prvo je more uspelo da zgrabi jedno od dece, dok su 50-godišnji otac i 15-godišnji sin pokušali da spasu 13-godišnjeg dečaka, ali je u tom trenutku situacija postala još teža, jer su rizikovali da se udave. Bilo im je nemoguće da dođu do obale jer su ih talasi odneli još dublje. Drugi ljudi koji su bili na plaži pokušali su da intervenišu, ali im je zbog talasa nedostajalo hrabrosti jer nisu profesionalci i bilo ih je nemoguće spasiti. Nekoliko minuta kasnije intervenisala je obalska straža", rekla je novinartka "ABC News" Leonida Musaj.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike