Devojčica (12) izbola brata (9) nožem na spavanju, pa molila za oproštaj: Ja sam dobro dete, to je bilo „demonsko delo” (VIDEO)

01.06.2023

11:52

0

Dečak je hitno prevezen u bolnicu, ali je preminuo nedugo zatim

Devojčica (12) izbola brata (9) nožem na spavanju, pa molila za oproštaj: Ja sam dobro dete, to je bilo „demonsko delo” (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Law&Crime Network

Uplakana 12-godišnja devojčica rekla je policajcima da je bila „obuzeta demonom" nakon što je nasmrt izbola svog devetogodišnjeg brata u njihovoj kući u Oklahomi, pokazuju nedavno objavljeni snimci telesne kamere.

- Tako mi je žao, molim vas. Zaista nisam želela da se ovakve stvari dese… Ostatak života ću provesti u zatvoru - čuje se dvanaestogodišnjakinja u snimku.

Devojčica čiji identitet nije objavljen priznala je policajcima da je nožem više puta ubola devetogodišnjeg dečaka dok je spavao u četvrti Sent Tomas u Tulsi nešto pre ponoći u januaru.

Brat je hitno prevezen u bolnicu, ali je preminuo nedugo zatim. U nedavno objavljenom snimku devojčica se vidi kako izlazi na vrata u susret policajcima i odmah je počela da se izvinjava.

- Tako mi je žao! Tako mi je žao! Ne znam šta se do đavola dogodilo -priča ona kroz suze.

Njena majka, koja je identifikovana Ejpril Lida, prati je i vrišti na svoju ćerku dok ona moli za oproštaj.

- Ima rane na grudima. Mogla si da ga ubiješ! Bolje se pomoli Bogu da je je*eno preživi - kaže Lida svojoj ćerki.

Devojčica je na to ponavljala majci da je voli i izvinjavala se, vičući da je to „demonsko delo”.

Dvanaestogodišnjakinja je odmah rekla policiji da je nožem izbola svog usnulog brata pre nego što je otrčala u svoju spavaću sobu i bacila oružje kroz prozor. Zatim je ponudila da odvede policiju na mesto gde je pao nož dok je njen brat unutra ležao na samrti.

Policajci su pregledali devojčicu, koja je sama sebi nanela posekotine po rukama, dok je hitna pomoć prevezla njenog brata Zandera u bolnicu. Odveden je na hitnu operaciju, ali je nešto više od dva sata kasnije podlegao ranama od tri uboda nožem.

Printscreen Youtube/Law&Crime Network
 

Prema rečima majke, devojčica je nedavno dobila lekove, ali nije otkriveno zbog čega.

Ožalošćena majka rekla je da njena ćerka nikada nije imala problema sa ponašanjem sve dok nije „vratila na lekove koje je uzimala više od godinu dana“, ali da nikada nije imala razloga da veruje da je njeno dete opasno.

U jednom trenutku dok je bila hapšena devojčica pita policiju: „Da li su lisice neophodne? Ja sam dobro dete”, da bi kasnije policajcima pričala da je „upropastila svoj život” i da je uverena da će ostatak života provesti u zatvoru.

Objavljeni snimci ne otkrivaju potencijalni motiv tragičnog bratoubistva. Okružno tužilaštvo u Tulsi nije moglo da otkrije nikakve informacije o slučaju, uključujući optužbe koje su podignute protiv 12-godišnje devojčice, zbog njenih godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike