Muškarac preminuo posle masovne tuče na košarkaškoj utakmici: Lekari nisu uspeli da ga spasu (VIDEO)

02.02.2023

12:44

0

U snimku masovne tuče, koji se pojavio na društvenim mrežama, vide se odrasli i deca kako se rvaju na terenu

Muškarac preminuo posle masovne tuče na košarkaškoj utakmici: Lekari nisu uspeli da ga spasu (VIDEO)
Tuča na košarkaškoj utakmici - Copyright Printscreen Twitter/HalfBaked802

Muškarac star 60 godina stradao je nakon masovne tuče koja je izbila među gledaocima na košarkaškoj utakmici srednje škole u ​​Vermontu u utorak.

Državni vojnici stigli su u Edukacioni centar zajednice u Albergu nešto pre 19 časova, nakon što un he prijavljena velika tuča između gledalaca košarkaške utakmice koja se igrala između dečaka sedmog i osmog razreda iz Alberga i Sent Olbansa.

Jednom čoveku koji je učestvovao u tuči, 60-godišnjem Raselu Žiruu iz Alberga, posle tuče je bila potrebna medicinska pomoć, saopštila je policija.

Žiru je odveden u medicinski centar u Sent Olbansu, gde je kasnije umro. Policija nije saopštila kako je povređen ni koje povrede je zadobio u okršaju.

Državna policija i kancelarija državnog tužioca Grand Ajla istražuju Žiruovu smrt. Kancelarija lekara iz Vermonta obaviće obdukciju.

U snimku masovne tuče, koji se pojavio na društvenim mrežama, vide se odrasli i deca kako se rvaju na košarkaškom terenu.

 

 

Čini se da neki roditelji vuku decu dok izbijaju manje tuče, a neki odrasli na zemlji hvataju se jedni za druge. Nejasno je ko je na terenu i šta je prvobitno izazvalo sukob.

Supervizorska unija Grand Ajla objavila je saopštenje o incidentu u sredu popodne.

- Teška srca vam pišemo da je došlo do fizičkog obračuna između više odraslih koji su prisustvovali sinoćnoj košarkaškoj utakmici škole Edukacioni centar zajednice u Albergu i gradske škole Sent Albans - navodi se.

Alberg, grad na severozapadu Vermonta okružen sa tri strane jezerom Šamplejn i ima oko 2.100 stanovnika.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike