Stravična eksplozija u zgradi u Džerziju: Jedna osoba poginula, 12 nestalo - razornu detonaciju registrovali i seizmografi (FOTO/VIDEO)

10.12.2022

14:31

0

Autor: V.B.

Iz vatrogasne službe stigla je potvrda da je požar izazvan eksplozijom ugašen i upućen apel građanima da izbegavaju oblast u kojoj se dogodila nesreća

Stravična eksplozija u zgradi u Džerziju: Jedna osoba poginula, 12 nestalo - razornu detonaciju registrovali i seizmografi (FOTO/VIDEO)
eksplozija u Džerziju - Copyright Printscreen Twitter/Ana sevic

Na britanskom ostrvu Džerzi, u gradu Sent Helijeru, došlo je do snažne eksplozije, usled koje je najmanje jedna osoba poginula, a 12 se vode kao nestale.

Kako prenose britanski mediji, eksplozija je bila toliko glasna da su je zabeležili monitori koji prate zemljotrese, ali njen uzrok za sada nije poznat.

 

 

Dve povređene osobe su primljene u lokalnu bolnicu, a služba hitne pomoći i ekipe nadležnih interventnih službi su izašle na teren u četiri sata ujutru, kada je i zvanično započeta istraga.

 

 

Oglasio se načelnik lokalne policije Robin Smit, rekavši da očekuje da će potraga i spasavanje potrajati "nekoliko dana".

- Eksplozija je izazvala prilično razaranje, a lice mesta je veoma opasno za sve pripadnike nadležnih službi, rekao je on.

Iz vatrogasne službe stigla je potvrda da je požar izazvan eksplozijom ugašen i upućen apel građanima da izbegavaju oblast u kojoj se dogodila nesreća.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike