Tramp ne prestaje da šokira: To što sam zaražen je blagoslov od Boga

15.10.2020

05:28 >> 14:46

0

Objavljen video snimak nakon ulaska u Ovalnu sobu

Tramp ne prestaje da šokira: To što sam zaražen je blagoslov od Boga
Copyright Tanjug/Joyce N. Boghosian/The White House via AP)

Američki predsednik Donald Tramp koji je zaražen virusom krona i koji je nakon tri dana provedena u bolnici otpušten, već je održao sastanak u Ovalnoj sobi u Beloj kući.

U video snimku objavljenom na Tviteru nekoliko sati pošto je u Ovalnoj sobi održao sastanak, iako je zaražen, Tramp je obećao da će raditi na tome da eksperimentalna kombinacija lekova koju je primio u bolnici, uključujući koktel antitela američkog proizvođača Regeneron, bude besplatno dostupan drugim Amerikancima, prenosi CNN.

Takođe, ono što su preneli svi svetski medijie i njegova izjava – to što sam zaražen korona virusom je “blagoslov od Boga”, jer mu je pružilo pouku o mogućim lekovima za tu bolest. On je još dodao: – Želim da svi imate isti tretman kao vaš predsednik.

Potvrdio je da je tražio od lekara taj lek.

Snimak u produkciji Bele kuće prvi je od kada se Tramp u ponedeljak vratio iz vojne bolnice Volter Rid.

Prethodno je saopšteno da je američki predsednik na sastanku u Ovalnoj sobi obavešten o ekonomskim podsticajima i uraganu Delta.

Zvaničnik Bele kuće je rekao da je Tramp ušao u Ovalnu sobu iz Bašte ruža, kako bi izbegao da prođe kroz hodnike Bele kuće i eventualno izloži druge virusu.

Tramp je na Tviteru napisao da je razgovarao sa guverenerima Teksasa i Luizijane o uraganu Delta.

“Upravo sam obavešten o uraganu Delta i razgovarao sam sa guvernerom Teksasa Gregom Abotom i Luizijane Džonom Bel Edvardsom”, napisao je Tramp.

Lekar Bele kuće Šon Konli izjavio je ranije danas da Tramp nije imao simptome kovida-19 tokom poslednja 24 sata i da više od četiri dana nema temperaturu.

Tramp (74) se nije pojavljivao u javnosti od ponedeljka, kada je objavio video snimak iz Bele kuće po povratku iz bolnice, ali je objavio mnoštvo tvitova u kojima je napadao protivnike i umanjivao opasnost od korona virusa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike