Jeziv slučaj "ketfišinga": Mladić se ubio nakon što je otkrio da je njegova "virtuelna devojka" zapravo muškarac (VIDEO)

04.11.2022

07:13

0

Autor: I. P.

"Par" je za godinu dana razmijenio preko 8.000 poruka, čak su razgovarali i o venčanju i rođenju dece

Jeziv slučaj "ketfišinga": Mladić se ubio nakon što je otkrio da je njegova "virtuelna devojka" zapravo muškarac (VIDEO)
Muškarac - Copyright Pixabay

Dvadesetčetvorogodišnji muškarac iz Forlija u Italiji ubio se nakon što je otkrio da je njegova "virtuelna devojka" zapravo muškarac, rekla je njegova porodica u tražeći pravdu u ovom jezivom slučaju "ketfišinga".

Porodica je zamolila TV emisiju Le Iene za pomoć u privođenju pravdi 64-godišnjeg muškarca iz obližnjeg grada koji se godinu dana predstavljao kao Iren, prelepa 20-godišnjakinja koja je rekla da se zaljubila u žrtvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Iene (@redazioneiene)

 

Par je za godinu dana razmijenio preko 8.000 poruka, čak su razgovarali i o venčanju i rođenju dece, rekla je porodica za  Le Iene, koja je obećala da će tužioce zadržati na slučaju.

Ketfišing

Ketfišing je Internet prevara gde se osoba predstavlja da je neko drugi, a cilj je obmanuti drugu osobu i uzeti joj novac. Prevaranti ciljaju tužne i same ljude željne ljubavi.

Naziv”catfishing” nastao je prema jednoj dokumentarnoj seriji u kojoj se govori o istinama i lažima vezanim za online upoznavanje i ”dejting.” 

U osnovi catfishing znači stvaranje lažnog identiteta na osnovu kog onda osoba koja ga je stvorila želi nešto zauzvrat od ljudi koji budu u kontaktu s njom. 

Danieleovi rođaci se bore protiv zahteva tužioca da se slučaj odloži.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike