Govor tela kraljevskih parova otkriva puno: "Između njih postoji velika razlika, a tek "ledeni" pogled Kejt ka Megan..."

16.09.2022

18:10

0

Autor: 24sedam

Stručnjak za govor tela Katia Loisel analizirala je govor tela prinčeva Vilijama i Harija i njihovih supruga Kejt i Megan

Govor tela kraljevskih parova otkriva puno: "Između njih postoji velika razlika, a tek "ledeni" pogled Kejt ka Megan..."
Kejt Midlton, princ Viliam, princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Stručnjak za govor tela Katia Loisel analizirala j govor tela prinčeva Vilijama i Harija i njihovih supruga Kejt i Megan tokom ceremonije u čast pokojne kraljice Elizabete.

Loisel misli da su Vilijam i Kejt izgledali "veoma uznemireno" tokom povorke u Vestminster holu u sredu, dok ona tumači Harijevu i Meganinu odluku da raskinu sa formalnošću i drže se za ruke kao znak njihove želje da se povežu i budu bliski.

Dodala je kako su kod Kejt i Vilijamu pognute glave, naborane obrve i napetost u vratu ukazivale na to da par pokušava da zadrži suze.

- Princ Vilijam je stiskao usne i uvlačio ih prema unutra, što ukazuje na ekstremni nivo nelagode i stresa. On je napućio usne i povukao ih prema unutra, što ukazuje na ekstreman nivo nelagodnosti i stresa - istakla je Katia.

Tanjug/AP Photo/AP Photo/Emilio Morenatt
 

Katia je istakla i razliku u međusobnom tretmanu dva para. Hari i Megan koriste specifične znake povezanosti, poput držanja za ruke, ali i one bez kontakta, kao što su njihova tela usmerena jedno prema drugom i ohrabrujući pogledi.

- Nasuprot njih, vidno pogođeni tugom i izgubljeni u sopstvenim mislima, princ Vilijam i princeza Kejt održavaju formalnu distancu, u skladu sa ozbiljnošću događaja i pozicijom princa Vilijama kao prestolonaslednika - rekla je Lojzel.

Foto: Tanjug/AP/Alberto Pezzali
 

Stručnjak smatra da je situacija između kraljevske četvorke na ceremoniji bila znatno manje napeta nego kada su prošlog vikenda zajedno prisustvovali dočeku ožalošćenih Britanaca ispred zamka Vindzor.

Tanjug/AP Photo/AP Photo/Emilio Morenatti


Ona se osvrnula na tzv „ledeni trenutak“ između Kejt Midlton i Megan Markl. Naime, snimak naizgled napete interakcije u kojoj je princeza od Velsa ljutito gledala svoju jetrvu postao je viralan i naveo hiljade fanova da spekulišu o njihovoj vezi. Kejti smatra da je Kejtin izgled bez sumnje nakratko ugrozio Meganino samopouzdanje.

- Za razliku od samouverene Megan koju poznajemo, delovalo je da joj je neprijatno tokom ovog sastanka, što nije iznenađujuće s obzirom na nedavne kritike sa kojima se suočila - primetila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike