Tek što se Sana Marin izvinila zbog golih grudi, pojavio se nov provokativni snimak finske premijerke, ovog puta sa ženom! (VIDEO)

23.08.2022 | 16:33

Autor: Vladimir Tanacković

Priznala je svoju grešku, ali ju je nov video sačekao iza ćoška

Copyright AP Photo/Andrew Medichini, File

Prašina koja se digla zbog partijanja finske premijerke Sane Marin i dalje se ne smiruje. Posle dva snimka koja su dospela u javnost, objavljen je i treći, u kom ona pleše sa influenserkom Sabinom Sarkaom (33).

Snimak je napravljen na krcatom podijumu noćnog kluba u kom je Marin već snimljena dok je plesala sa pevačem Olavijem Uusdivirtom, koji je zbog medijskog pritiska morao da demantuje da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

U oba snimka premijerka Finske nosi farmerka i crnu majicu na bretele, što govori u prilog tome da su oni nastali iste večeri.

Influenserka Sarka predstavljala je finsku na izboru sa mis sveta 2012. godine, učestvovala je u brojnim rijalitijima, a pre nedelju dana javnost je obavestila da je odlučila da se rastane od supruga Osija Kivimakija.

Najmlađa evropska premijerka našla se na udaru javnosti i medija kada su u javnost dospeli snimci sa žurke na kojima se vidi kako peva i igra sa prijateljima, ali i kolegama političarima, influenserima i radijskim i televizisjkim voditeljima.

Videvši da je situacija na ivici da se otrgne kontroli, Marin se oglasila, rekavši da ne vidi ništa sporno u snimcima.

- Igrala sam, pevala, slavila i radila legalne stvari. Ne znam da sam radila nešto nezakonito tako da ne vidim potrebu da policija interveniše. Provodila sam veče sa prijateljima. Pila sam malo, ne mnogo - rekla je Marin.

Kružile su i glasine da je Marin bila pod dejstvom narkotika, posle čega se premijerka Finske samoinicajtivno testirala na drogu, a test je pokazao da nije imala nikakve opijate u svom organizmu.

Vlada je saopštila da je Marin sama platila test na drogu, a da će mediji više detalja o samom testiranju moći da dobiju od njenog kabineta. Saopšteno je i ime doktora koji je potpisao rezultate testiranja.

Izvinjenje zbog golišavih grudi

Finska premijerka izvinila se u danas nakon što se pojavila fotografija na kojoj se vide dve influenserice u toplesu kako se ljube u njenoj zvaničnoj rezidenciji u Helsinkiju.

Na fotografiji koja se pojavila ove nedelje vidi se kako se dve žene ljube dok drže svoje majice podignutim kako bi pokazale grudi, a jedna od njih pokazuje natpis „Finska“.

Obraćajući se novinarima u utorak, Marin je potvrdiča da je fotografija napravljena u zvaničnoj rezidenciji premijera u Helsinkiju u julu. Marin je rekla da je nekoliko gostiju pozvala u kuću nakon muzičkog festivala.

- Prema mom mišljenju, slika nije prikladna. Izvinjavam se zbog toga. Takvu sliku nije trebalo napraviti, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa neobično - rekla je ona.

Zamenica predsednika Socijaldemokratske partije Fisnke postala je najmlađa premijerka ikada izabrana u Finskoj u decembru 2019, a tada je bila najmlađi šef države na svetu, sa 34 godine. Iako je njeno ponašanje u procurelim video-snimcima žestoko kritikovano i na nacionalnom i međunarodnom nivou, ona je takođe dobila i podršku, a žene u Finskoj i Danskoj su objavile video-snimke na kojima plešu, zabavljaju se i piju „u znak solidarnosti“.

Bonus video

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/07/01/64c4e9adb45738d81958c2b0/uhd/64c4e9adb45738d81958c2b0.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9adb45738d81958c2b0",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/snapshot/1048338_th_1657213192.jpg",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam