Manekenka sa "OnlyFansa" optužena za ubistvo dečka: Objavljen snimak nastao mesec dana pre zločina (VIDEO)

15.08.2022

10:36

0

Autor: N. Pavlović

Burna veza para iz Majamija

Manekenka sa "OnlyFansa" optužena za ubistvo dečka: Objavljen snimak nastao mesec dana pre zločina (VIDEO)
kleni-onlyfans - Copyright Profimedia/Instagram/courtneytailor

Kortni Kleni (25), manekenka sa platforme "OnlyFans", optužena je da je ubila svog dečka, a njegova porodica tvrdi da zbog toga treba ceo život da provede iza rešetaka.

Kleni se sumnjiči za drugostepeno ubistvo, a advokat koji zastupa porodicu Kristijana Obumselija (27) kaže da su zadovoljni što je manekenka konačno optužena. Ona se tereti da je u aprilu Obumselija izbola u grudi nakon svađe u njihovom luksuznom stanu u Majamiju.

Profimedia
 

Odbrana tvrdi da ju je Obumseli proganjao nedeljama i da je Kleni reagovala u samoodbrani nakon što ju je, navodno, zgrabio za vrat. Kako se navodi, par je bio dve godine u burnoj vezi.

- Obumseli je bio zlostavljač, najgora vrsta zlostavljača. Manipuisao je njome u privatnosti kada nikog nije bilo u okolini - naveo je advokat Frenk Prijeto.

 

 

Kleni, koja ima oko 2 miliona pratilaca na Instagramu, na Havajima je bila na lečenju od bolesti zavisnosti i posttraumatskog poremećaja kada je uhapšena prošle nedelje. Više puta je hapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Tužioci Južne Floride su u međuvremenu objavili snimak nadzornih kamera koji pokazuje da je Kleni napala Obumselija u liftu mesec dana pre ubistva. Može se videti da je nasrnula na njega nakon što su ušli u lift. Obumseli ni u jednom trenutku nije uzvratio na udarce. Ipak, obezbeđenje njihove zgrade je u više navrata intervenisalo zbog nasilničkog ponašanja ovog para, a zaprećeno im je da će ih izbaciti iz stana.

Više puta su raskidali i mirili se, a poslednji put su se pomirili početkom aprila. Međutim, Kleni je 3. aprila dečku zarila nož u grudi, a kada je pozvala policiju čulo se da je rekla: "Tako mi je žao, bebo".

 

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike