Ubio ljubavnika svoje žene sekirom: Muškarac u bekstvu - policija Nemačke na nogama, traže ga i uz pomoć helikoptera!

19.06.2022

13:38

0

Policija je objavila opis počinioca u bekstvu

Ubio ljubavnika svoje žene sekirom: Muškarac u bekstvu - policija Nemačke na nogama, traže ga i uz pomoć helikoptera!
policija nemačka profimedia-0507898104 - Copyright Profimedia

Nemačka policija je na nogama, a pripadnici brigada Severne Rajne-Vestfalije jure ubicu sa sekirom. U potragu za Elčinom Agaevim (36) uključen je veliki policijski kontingent, dva helikoptera i specijalne jedinice.

Kako piše Bild, Elčin je juče rano ujutru ubio ljubavnika svoje žene, a sada je u bekstvu.

Incident se dogodio u malom gradu Kaletal-Stemen koji ima 1.084 stanovnika. Sve se završilo kobno po čoveka iz susednog grada Rintelna.

Tokom noći, on je posetio svoju devojku, udatu majku dvoje dece. Navodno je ujutru njen suprug Elčin Agaev iznenada došao u stan. Kada je video drugog muškarca, očigledno je poludeo. Prema prvim informacijama, Agaev je napao ljubavnika svoje žene sekirom, više puta ga udarivši, sve dok ga nije ubio.

Kako novine dalje izveštavaju, Agajev je suprugu i decu tada stavio u auto i odvezao se sa njima. Nakon nekog vremna slučajno je upao u policijsku poteru, a onda je pobegao. Ovo je omogućilo njegovoj supruzi da ispriča policiji šta se dogodilo.

Profimedia
 

Za muškarcem se tragalo i u Rintelnu u susednoj Donjoj Saksoniji. Korišćeni su i helikopteri, kao i ekipa specijalnih jedinica.

Policija objavila opis počinioca u bekstvu

Elčin Agaev je visok oko 170-175 cm, težak oko 65 kilograma i ima crnu kosu srednje dužine. Vitak je, tamne puti, prilično jakih ruku i sa tetovažama - škorpion na desnoj ruci u predelu ramena i mač na unutrašnjoj strani podlaktice.

Policija upozorava: "Ne razgovarajte sa traženom osobom kada je sretnete"

Policija i javni tužioci upozoravaju: "Ne razgovarajte sa osobom koju tražite kada ga sretnete! Molimo vas da ne stopirate u ovoj oblasti. Mole se osobe koje ga poznaju, koje imaju kontakt sa njim ili mogu da daju informacije o njegovom trenutnom boravištu da se odmah jave policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike