Eksplozija u Nešvilu nije nesrećan slučaj: U istragu se uključio i FBI (VIDEO)

25.12.2020

16:33 >> 17:03

0

Autor: M. I.

U centru Nešvila jutros eksplodirao kamper

Eksplozija u Nešvilu nije nesrećan slučaj: U istragu se uključio i FBI (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP

Zvaničnici veruju da je eksplozija vozila u centru Nešvila bila namerna, a ne nesrećan slučaj, navodi portparol lokalne policije. U ovom gradu je jutros eksplodirao vozilo parkirano na ulici u centru grada, a u nesreći su tri osobe povređene i prebačene u bolnicu, prenosi CNN.

Portparol nešvilske policije na konferenciji za novinare rekao da su se službenici odeljenja za opasne naprave jutros uputili ka centru grada, nakon poziva da se tamo nalazi jedno sumnjivo vozilo, kada je došlo do eksplozije povezane sa tim vozilom u 6.30 po lokalnom vremenu.

On navodi da policija ne smatra da je reč o nesrećnom slučaju, nego da je posledica nečije namere.

Tri osobe koje su zadobile povrede prebačene su u bolnicu, a nijedna od njih nije u kritičnom stanju, navode iz vatrogasne službe, prenosi Tanjug.

Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey)

Istragu o slučaju sprovodi više agencija, i lokalnih i federalnih, uključujući i FBI.

Pročitajte još:

Policija je ranije preko Tvitera obavestila o eksploziji, dok je gradonačelnih Džon Kuper za CNN rekao da je upoznat sa slučajem i da se uputio ka mestu nesreće.

Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey)

Njujorški nedeljnik Njuzvik je ranije preneo da je u centru Nešvila jutros eksplodirao kamper i da je nesreća dovela do oštećenja nekoliko zgrada i izdavanja naredbe o evakuaciji građana.

Tanjug/AP Photo/Mark Humphrey)

Video koji je na Tviteru objavio stanar iz obližnje zgrade prikazuje vatrogasce kako gase požar i ogroman dim kako kulja uvis.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike