"Senatorka i ja se osećamo veoma dobro iz sata u sat, trenutno stanje je vrlo dobro": Bajden se ponovo obratio naciji (VIDEO)

05.11.2020

23:18

0

Predsednički kandidat Džo Bajden je u današnjem obraćanju iz svog štaba u Vilmingtonu, u državi Delaver, rekao da se svaki glas mora prebrojati i zamolio

"Senatorka i ja se osećamo veoma dobro iz sata u sat, trenutno stanje je vrlo dobro": Bajden se ponovo obratio naciji (VIDEO)
Copyright Profimedia

Predsednički kandidat Džo Bajden je u današnjem obraćanju iz svog štaba u Vilmingtonu, u državi Delaver, rekao da se “svaki glas mora prebrojati” i zamolio američke državljane za strpljenje.

Bajden se na konferenciji za novinare pojavio u društvu senatorke Kamale Haris, koja će biti potpredsednik SAD ukoliko demokratski kandidat pobedi na izborima Donalda Trampa.

“Senatorka i ja se osećamo veoma dobro iz sata u sat, trenutno stanje je vrlo dobro. Nemamo dilemu da onog trenutka kada se glasovi prebroje do kraja, da ćemo senatorka i ja biti proglašeni pobednicima. Zato, molim vas ljudi – ostanite smireni. Brojanje se mora završiti, a verujem da ćemo uskoro znati rezultate. Hvala vam na strpljenju”, rekao je Bajden, prenosi CNN.

On se pojavio na konferenciji za novinare posle sastanka sa predstavnicima zdravstva, a tema je bila korona virus.

“Naša srca su uz svaku porodicu koja je izgubla nekog člana familije zbog ove užasne bolesti”, dodao je Bajden.

 

Blog uživo možete pratiti sa 24 sedam klikom na link

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike