“Nemojte da se zovete muškarcima i ratnicima! Obračunaćemo se sa svakim koga stignemo”: Ukrajinski nacisti pobegli pred Čečenima (VIDEO)

08.03.2022 | 13:17

Autor: 24sedam

Ako nemate muškosti, zamolite nas da vam posudimo, poručio je Mežidov nacistima

Copyright Profimedia

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu najnovije informacije sa fronta, uz tvrdnje da tamo gde se pojave Čečeni – ukrajinski nacisti beže glavom bez obzira.

On je preneo video snimak na kojem jedan od njegovih komandanata, Husein Mežidov, kaže da su čečenski vojnici koji se bore u sklopu snaga Ruske Federacije, očistili još jedno mesto od ukrajinskih nacista.

 

 

Prema njegovim rečima, nacisti su glavom bez obzira pobegli pred Čečenima.

- Nacionalisti, banderovci, “džohardudajevci”, gde ste nestali? Tražim vas! "Nema oružja, vas je mnogo, nas je malo, nemamo snage" - žalili ste se. Imate i oružje i snagu, i postoji mesto na kojem možete da se oprobate. Jednostavno niste hrabri da biste se borili! Ako želite da dokažete suprotno - dođite, zbog vas smo došli u Ukrajinu! Mi smo ovde i videćemo ko je ko! Odsad više nemojte da se zovete muškarcima i ratnicima! Ko su pravi ratnici mi smo dokazali celom svetu i nastavljamo da dokazujemo! Žestoko ćemo se obračunati sa svakim kojeg stignemo – rekao je Mežidov i dodao:

- Vi niste muškarci! Šta vam još treba? Ako bežite i ostavljate ovako dobru tehniku i oružje, vi niste muškarci! Fali vam hrabrosti i muškosti! Ako nemate muškosti, zamolite nas da vam posudimo! 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam