Ukrajinci ubili člana sopstvenog pregovaračkog tima (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

05.03.2022

11:47

0

Autor: 24sedam

Po rečima Dubinskog, SBU je nameravala da uhapsi Denisa Kirjejeva, člana prve "gomeljske" delegacije Ukrajine na pregovorima sa Ruskom Federacijom

Ukrajinci ubili člana sopstvenog pregovaračkog tima (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
profimedia-0665425052 - Copyright Profimedia

Poslanik ukrajinske Vrhovne Rade, Oleksandar Anatoljevič Dubinski, na svom telegram kanalu je obavestio svetsku javnost o nepočinstvu ukrajinske obaveštajne službe (SBU). Naime, po rečima Dubinskog, SBU je nameravala da uhapsi Denisa Kirjejeva, člana prve "gomeljske" delegacije Ukrajine na pregovorima sa Ruskom Federacijom. 

Denis Kirjejev, inače ekonomski stručnjak, radio je za niz znamenitih ukrajinskih i inostranih banaka i fondova u polju svoje ekspertize. Kako su primetili ruski i drugi, nepristrasni inostrani mediji, Dubinski je na prvim pregovorima u Gomelju izgledao kao čovek kojem je zaista mesto u delegaciji jedne zemlje. 

Printscreen/Telegram
 

Uljudno i pristojno obučen, uljudnog i pristojnog ponašanja, za razliku od "političkih" predstavnika frakcije "Sluga naroda" u Vrhovnoj Radi, koji su kao vođe delegacije, na pregovore došli kao da se ne radi o najvažnijim pregovorima po sudbinu ukrajinske državnosti. 

Na pregovore u Gomelj, ove "sluge" naroda (po komentarima analitičara svakako nisu sluge ukrajinskog naroda) su došli kao da su krenuli na fudbalsku utakmicu. Kirjejev, ipak, razumevajući momenat i situaciju u kojoj se našao njegov narod zbog postupaka neonacističkog režima i bandi koje se predstavljaju kao vojska Ukrajine, pregovorima je pristupio sa uvažavanjem. 

Moguće je da je upravo ovo razlog optužbi za izdaju, zbog kojih je trebalo da bude uhapšen, ali je ipak tom prilikom likvidiran, bez prava na odbranu. Nažalost, haos i anarhija je ono što je zahvatilo Ukrajinu u potpunosti, postupcima neonacističkog režima, pa tako nije ni čudno što se dešavaju likvidacije bez prava na odbranu.

strana.ua
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike