Tramp oštro odgovorio: Bajden je totalno podbacio

06.01.2022

20:11

0

Bajden je nešto ranije povodom godišnjice napada na Kongres nazvao Trampa "poraženim bivšim predsednikom"

Tramp oštro odgovorio: Bajden je totalno podbacio
Copyright Profimedia

Bivši predsednik SAD Donald Tramp danas je odgovorio predsedniku Amerike DŽozefu Bajdenu povodom godišnjice nereda na Kapitolu, kada su Trampove pristalice upale u Kongres i kad je poginulo pet osoba.


- Ovo političko pozorište je samo skretanje pažnje sa činjenice da je Bajden totalno podbacio - rekao je Tramp - prenosi list "Hil".

List navodi i da je Bajden indirektno optužio Trampa za pobunu aludirajući nekoliko puta na bivšeg predsednika, ali nijednom nije pomenuo njegovo ime.

Tramp je ponovio da su izbori 2020. godine pokradeni, te a Odbor Predstavničkog doma koji istražuje nerede od 6. januara upitao je zašto nije razgovarao o "nameštenim predsedničkim izborima 2020"

- To je zato što nemaju odgovore ili opravdanje za ono što se desilo. Izvukli su se sa nečim i sada vode našu zemlju ka uništenju. Oni žele da se svaki razgovor o izborima izbegne - poručio je Tramp.

Bajden je nešto ranije povodom godišnjice napada na Kongres nazvao Trampa "poraženim bivšim predsednikom".

- On nije samo bivši predsednik, on je na to i poraženi bivši predsednik. Porazilo ga je sedam miliona glasova Amerikanaca na slobodnim i poštenim izborima. Ne postoje nikakvi dokazi da su rezultati bili namešteni - poručio je Bajden.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike