Mislili su da je umro pre 45 godina: Vratio se živ i zdrav, a šokirali su se kad su saznali gde je bio

28.07.2021

16:06

0

Autor: Nataša Pavlović

Neverovatni slučaj Indijca Sadžida Tungala

Facebook/Asianet News

Čak 45 godina se verovalo da je Indijac Sadžid Tungal (70) preminuo u avionskoj nesreći, međutim, nedavno se ispostavilo da je sve vreme bio živ i zdrav.

Očekuje se njegov ponovni susret sa porodicom od koje je otišao 1976. godine kako bi pronašao posao u Persijskom zalivu.

Pročitajte još

Na letu od Mumbaja do Čenaja avionu se zapalio jedan od motora, a u nesreći je stradalo 95 ljudi.

Sadžidovi roditelji, 4 sestre i 3 brata su godinama verovali da je mrtav, a zapravo je otišao u Abu Dabi gde je promovisao indijsku kulturu i organizovao projekcije filmova.

Kako se navodi, 1982. godine se preselio u Mumbaj kako bi pokrenuo posao. Međutim, pošto nije postigao uspeh kojem se nadao, a radio je nekoliko poslova da bi se prehranio, bilo ga je sramota da se javi porodici. Plašio se da će ga gledati kao gubitnika.

– Da nisu ljudi brinuli o meni, umro bih, a ne bih video moje. Želim da idem kući i vidim moju rodbinu – rekao je.

Inače, 2019. godine Sadžid je upoznao pastora KM Filipa, direktora organizacije koja se bavi ujedinjavanjem porodica. Kada je čuo za ovu priču, Filip je poslao socijalnog radnika u Sadžidovo rodno mesto ne bi li pronašao njegove bližnje.

Pročitajte još

Saznao je da mu je otac preminuo 2012, ali da mu je majka i dalje živa, kao i ostali članovi porodice. Svi su bili prilično šokirani kada su čuli da je Sadžid godinama živeo u Dubaiju i da im se nijednom nije javio.

 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti