24SEDAM INĐIJA Promocija knjige “Parabola jednog neurotika” u KC

01.10.2021

16:01

0

Autor: 24sedam

Svi zainteresovani će moći da kupe primerak knjige “Parabola jednog neurotika” u holu Kulturnog centra Inđija, po simboličnoj ceni od 200 dinara

24SEDAM INĐIJA Promocija knjige “Parabola jednog neurotika” u KC
NS - Copyright Printscreen/YouTube

Kulturni centar Inđija vas poziva 2. septembra od 19:00 časova da prisustvujete izuzetno interesantnoj promociji knjige “Parabola jednog neurotika”, Đurice Ciganovića. Knjiga nosi naziv “Parabola jednog neurotika”, zato što je glavni lik, koji trebao da bude fiktivan, na kraju vrlo stvaran. On završava u ludnici i razgovara sa ludacima, kojima je dao apostolska imena. Upotrebom apostolskih veličina, nastoji se prikazati otuđenje ljudske civilizacije. Knjiga je nastala u saradnji sa Srpskim kulturnim centrom u Istri, a u izdanju Balkanskog književnog glasnika.

Svi zainteresovani će moći da kupe primerak knjige “Parabola jednog neurotika” u holu Kulturnog centra Inđija, po simboličnoj ceni od 200 dinara.

Dobro došli!

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike