24SEDAM INĐIJA Animirani film “Nepopravljivi Ron” u KC Inđija

12.11.2021

08:52

0

Autor: 24sedam

Projekcije u bioskopu KC-a su zakazane za 16 sati

24SEDAM INĐIJA Animirani film “Nepopravljivi Ron” u KC Inđija
nepopravljivi-ron - Copyright KC Inđija

Na bioskopskom repertoaru Kultrunog centra Inđija, od 13. do 15. novembra, je animirani Diznijev film “Nepopravljivi Ron”.

 

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv

Sve što je dečak Barni oduvek želeo je B Bot, najbolji prijatelj robot, koji će mu savršeno odgovarati, ali da je tako bilo bi dosadno. Za rođendan od tate i bake koja je poreklom sa Balkana, iz Bugarske, dobija robota Rona, koji ni izbliza nije savšen – on ne može, čak, ni da se konektuje na internet.

Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti koji hodaju i govore mogu da budu deci dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo.

Projekcije u bioskopu KC-a su zakazane za 16 sati.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike