Radovi izmenili režim saobraćaja, koristite alternativne puteve

25.11.2020 | 07:54 >> 07:52

Autor: Jovana Vrećo

Putevi Srbije saopštili su kakvo je trenutno stanje na putevima širom Srbije

Copyright Pixabay

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu “Sušica” do 27. novembra, od 8 do 14 časova, obustavljen je saobraćaj.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica preko Mačkata.

Na putu Svračkovci – Gornji Milanovac – Preljina, od danas do 28. novembra, od 8 do 16 časova, obavljaju se radovi na frezovanju i mašinskom krpljenju asfaltnog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici petlja Orlovača – petlja Ripanj, kod skretanja za Barajevo, danas će se od 8 do 17 časova raditi na podizanju stubova.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta skroz desna saobraćajna traka, iz pravca Beograda, kod skretanja za Barajevo.

Putevi Srbijem savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na putu Beranovac-Goč, Jovac, od sutra do 30. novembra, od 7 do 17 časova, biće na snazi obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac je Vrnjačka banja-Goč.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je sat i po, na prelazima Gradina i Šid oko sat vremena, na Kelebiji kamioni čekaju oko dva sata, na Batrovcima oko četiri sata, a na graničnom prelazu Bačka Palanka oko tri sata.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug