Žiteljima Topole za praznike vraćen osmeh na lice: 350 korisnika Narodne kuhinje dobilo obrok

03.01.2021

09:40

0

Lanč paketi dopremljeni su na kućne adrese građana vozilom Crvenog krsta

Žiteljima Topole za praznike vraćen osmeh na lice:  350 korisnika Narodne kuhinje dobilo obrok
Copyright RINA

Za 350 korisnika Narodne kuhinje Crvenog krsta u Topoli obezbeđeni su i podeljeni lanč paketi. Akciju je sproveo Crveni krst u Topoli uz pomoć Crvenog krsta Srbije Vlade Republike Srbije. Za ugrožene građane, korisnike Narodne kuhinje pakete brašna obezbedila je Mlinsko pekarska industrija “Pobeda” iz Aranđelovca.

RINA

– Da naši korisnici ne bi ostali uskraćeni za kuvani obrok i hleb u periodu od 18. decembra 2020. do 11. januara 2021. godine, iz razloga što su sva četiri zaposlena radnika obolela od virusa Kovid 19, Crveni krst Topola je preko Crvenog krsta Srbije zatražio i dobio odobrenje od Vlade Republike Srbije koja je i donator svih artikala hrane od kojih se pripremaju obroci, da izvrši raspodelu lanč paketa i po 10. kilograma brašna svakom korisniku do početka rada narodne kuhinje. Lanč paketi su podeljeni za 15 korisnika iz Jarmenovaca, 36 korisnika iz Belosavaca, 44 korisnika iz Natalinaca i 255 korisnika iz Topole – rekla je za RINU, sekretar Crvenog krsta u Topoli Biljana Pavlićević.

Ona ističe da su svi paketi dopremljeni na kućne adrese korisnika vozilom Crvenog krsta.

Pročitajte još

Crveni krst Topola svim građanima opštine Topola, predstavnicima lokalne samouprave, ustanovama, preduzećima i udruženjima čestita predstojeće praznike, i želi pre svega dobro zdravlje i uspešnu i berićetnu 2021. godinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike