Jelena Janković gradi kuću na Fruškoj gori: Uložila je milione, imaće minimum pet spavaćih soba, a prvi komšija biće joj Nole!

04.12.2020

11:29 >> 13:01

0

Proslavljena teniserka je s porodicom pazarila veliki plac u blizini Đokovićeve vile, a iza kuće planira da ima bazen, kao i veliko dvorište

Jelena Janković gradi kuću na Fruškoj gori: Uložila je milione, imaće minimum pet spavaćih soba, a prvi komšija biće joj Nole!
Copyright Jelena Janković ATAImages/antonio Ahel

Jelena Janković dugo je razmišljala o tome da se skloni od gradske vreve, a posle višemesečne potrage, ispostavilo se da je Fruška gora mesto na kom će izgraditi svoju oazu mira.

Proslavljena teniserka s porodicom je razmatrala mogućnost da kupi imanje ili salaš u Vojvodini, a onda je preko prijatelja saznala da se prodaje zemljište velike površine na Fruškoj gori, što bi joj odgovaralo, s obzirom na sve ono što želi. Prema pisanju domaćih medija, a kako prenosi “Blic”, veličina placa nije poznata, ali osim velike kuće koja će biti na sprat i imati minimum pet spavaćih soba i isto toliko kupatila, veliku kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu, Jelena je tražila da ima i veliko dvorište.

Razlog za to je, navodi se, što želi da iza vile napravi bazen, kao i baštu gde će moći da se druži s porodicom i prijateljima, ali i teniski teren. Za sve to izdvojila je oko dva miliona evra.

Pročitajte još:

Jelena Janković trudna: Poznat i pol bebe!

Trudna Jelena Janković se uselila u stan svog izabranika

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike