Ministar Momirović potvrdio: Decenijski problem obilaznice oko Užica rešava se ove godine

26.03.2021

11:51

0

On je rekao da je u planu i veliko ulaganje u Aerodrom Ponikve, kao i u prilaznu putnu infrastrukturu užičkom aerodromu

Ministar Momirović potvrdio: Decenijski problem obilaznice oko Užica rešava se ove godine
Copyright RINA

Nakon velikog broja sastanka i pregovora, jedno od najvažnijih pitanja, obilaznice oko Užica, postaje i predmet rešavanja, što je u svom izlaganju u Skupštini Republike Srbije potvrdio ministar građevinarstva Tomislav Momirović.

– Država i predsednik Aleksandar Vučić prepoznaju važnost izgradnje obilaznice i verujemo da ćemo uskoro krenuti u rešavanje ovog decenijskog problema našeg grada – poručila je gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević, naglašavajući da Užice zaslužuje da bude grad o kome se priča kao o primeru dobre prakse i gradu koji se razvija.

Tomislav Momirović RINA

Ministar Momirović, u svom izlaganju, naveo je da je u planu i veliko ulaganje u Aerodrom “Ponikve”, kao i u prilaznu putnu infrastrukturu užičkom aerodromu i dodao da značajna ulaganja u grad Užice tek slede.

– Očekujemo podršku države i u realizaciji drugih kapitalnih projekata koje možemo ostvariti samo uz pomoć Vlade Republike Srbije. Naš zadatak je i da stvorimo najbolje preduslove za buduće investitore – zaključila je gradonačelnica Užica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike