Od Emilije i dalje nema traga: Telefon joj je nemoguće locirati

08.06.2021

13:48

0

Autor: A.S.

Policija je pokušala da utvrdi lokaciju na kojoj se devojčica nalazi, ali to nije dalo rezultata

Od Emilije i dalje nema traga: Telefon joj je nemoguće locirati
Copyright Printscreen

Učenica sedmog razreda osnovne škole u Čačku Emilija R. nestala je u subotu ujutru. Kako je njena starija sestra Jovana kazala za medije, 14-godišnjakinja je otišla ranom zorom, pre nego što su se ukućani probudili, a nestanak je prijavljen policiji istog dana.

Telefon Emilije R. (14) iz Čačka od subote, kada je nestala, nedostupan je. Policija ne može da ga locira, jer je, pretpostavlja se, polomljen.

Emilijina porodica i policija već četvrti dan tragaju za njom, ali do sada se nije pojavila nijedna informacija gde bi devojčica mogla da bude.

– Od subote ujutru kada je nestala, a iz kuće je izašla rano, dok su svi ukućani spavali, od nje nema ni traga. Nadamo se da ćemo je pronaći živu i zdravu, samo nam je to važno – rekla je njena sestra Jovana, prenosi Blic.

Prema rečima sestre, informaciju o tome kako je devojčica bila obučena u trenutku nestanka nemaju, jer je niko nije video kad je izlazila.

– Ne znamo šta je imala obučeno, a ne možemo ni da shvatimo na osnovu neke garderobe koja nedostaje. Ponela je ranac, verovatno, jer ga nema u kući i to je sve što znamo. Nemamo ideju gde bi mogla da bude, nikada se nije desilo ništa iz čega bismo mogli da naslutimo da će se ovako nešto desiti –

Pročitajte još:

Policija je pokušala da utvrdi lokaciju na kojoj se devojčica nalazi, ali to nije dalo rezultata.

– Telefon je nedostupan od subote, a da ga lociraju ne mogu jer je, verovatno, polomljen. Ni broj nije u funkciji, verovatno je i kartica uništena – rekla je Jovana za Blic.

Emilija je visoka, srednje građe, duge smeđe kose i ima mladež na nosu.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da jave policiji ili na broj 061-1387-605.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike