Kiša donela i jednu dobru stvar: Sedam sela u opštini Topola konačno dobija vodu

18.07.2021

14:47

0

Autor: J. V.

S obzirom na hidrološke prilike i veći dotok vode na izvorištima biće popuštene restriktivne mere po pitanju snabdevanja vode

Kiša donela i jednu dobru stvar: Sedam sela u opštini Topola konačno dobija vodu
RINA

Posle više nedelja bez redovnog vodosnabdevanja i restrikcija, meštani u sedam sela u opštini Topola koja se nalaze pri gradskoj vodovodnoj liniji napokon će dobiti vodu.

– Nijedno selo neće biti isključeno bez preke potrebe, a grad zbog nepostojanja alternative, naročito zbog stambenih zgrada i javnih institucija poput Doma zdravlja i vrtića, samo će u najgorim prilikama biti isključen, do čega se nadamo neće doći – saopšteno je iz JKSP “Topola”.

Pročitajte još:

S obzirom na hidrološke prilike i veći dotok vode na izvorištima biće popuštene restriktivne mere po pitanju snabdevanja vode.

Večeras će biti puštena voda na liniji: Žabare, Vaganac, Mitrovčić. Sutra u toku dana će biti puštena linija: Vinča, Plaskovac, Lipovac i Meterize.

– Molimo građane da prate obaveštenja. Shodno prilikama na terenu i dostupnosti vode mere će popuštati, odnosno biće naknadno uspostavljane. Trudićemo se da uvek imate najrelevantnije informacije o predviđenom planu isključenja, kao i o promenama u planu, usled hidroloških prilika – rečeno je u JKSP Topola.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA