24SEDAM RUMA Atletičari iz AK Ruma briljirali na mitingu u Šapcu - osvojili čak 18 medalja (FOTO)

03.10.2023 | 19:45

Autor: 24sedam

Ovo je bio jedan od poslednjih trkačkih događaja ove godine, dok se rumski atletičari nakon uspeha već pripremaju za sledeću sezonu

Copyright Opština Ruma

Prvog oktobra, AŠK Tempo - Šabac je organizovao impresivan miting, okupivši preko 800 takmičara iz zemlje i regiona. Atletičari AK Ruma su briljirali, osvojivši ukupno 18 medalja.

Zlatne medalje su osvojili: Lena Štetić sa pobedama na 60m i 200m, Nora Srdanović na 200m, Dunja Zrakić u kugli, te Petar Stanojčić na 800m.

Srebrne medalje su osvojili: Mihajlo Ljaljić na 60m, Tina Šulava na 300m, Srba Makuljević na 300m, Anđelina Mihajlović u skoku udalj, Vuk Živanić u skoku udalj, Nikola Petrović u skoku udalj, te Marko Topolić na 800m.

Opština Ruma
 

Bronzane medalje su osvojili: Bogdan Maćešić na 60m, Lana Kašić na 60m, Luka Milovanović na 200m, Ognjen Kukić na 200m, Jelena Samardžija u kugli, te Dunja Zrakić u bacanju vorteksa.

Pored pomenutih, na takmičenju su učestvovali i: Stefan Nemarović, Elena Orlović, Nađa Pelić, Danilo Košutić, Luka Zrakić, Đorđe Martinović, Sara Krivaja, Danica Maletić, Miloš Pavlić, Darko Košutić, Lena i Nađa Petrović, Nina Novaković, Milica Kresojević, Taisa Mandić, Helena Stošić, Aleksa Stojšić, Lorean Mandić, Tara Pejović, Sara Antić, Marko Zec, Anđela Milovanović i Novak Srdanović.

Opština Ruma
 

Ovo je bio jedan od poslednjih trkačkih događaja ove godine, dok se rumski atletičari nakon uspeha već pripremaju za sledeću sezonu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam