24SEDAM ZRENJANIN Koncertom “Zrenjaninske filharmonije” sa solistom Stefanom Milenkovićem započeti “Dani piva”

12.08.2022 | 18:34

Autor: 24sedam

Stefan Milenković je pred nastup rekao da je svirati na trgu, kakav je naš Zrenjaninski, predivan osećaj

Copyright opština zrenjanin

Koncertom Zrenjaninske filharmonije sa solistom Stefanom Milenkovićem, a pod vođstvom dirigenta Mikice Jevtića, započeo je muzički program “Dana piva” koji se odvija na glavnom gradskom trgu.

Kao i prethodnih godina, u koncertu je uživao veliki broj ljudi, među kojima i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura sa svojim saradnicima, ali i čuveni operski pevač Bela Mavrak koji je sa "Zrenjaninskom filharmonijom" nastupio prošle godine, a Grad Zrenjanin je za publiku obezbedio 1.500 mesta za sedenje.

Stefan Milenković je pred nastup rekao da je svirati na trgu, kakav je naš Zrenjaninski,  predivan osećaj.

- Zaista je divno, ovaj trg je sada tako živ, imate prirodne kulise, odnosno ljudsko sagrađene kulise, ali fantastične, i zaista, mnogi mogu da se ugledaju na vas - rekao je Milenković i naveo da očekuje dobru atmosferu, dobru energiju i zabavu. 

- Biće mnogo dobre i zahtevne muzike za nas, ali i nešto što ima visokooktansku energiju za publiku, tako da očekujem divan koncert i divno veče uopšte - rekao je Milenković i ukazao da će repertoar zadovoljiti različite muzičke ukuse, jer je sve smišljeno tako da bude zahtevno i zabavno.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Zrenjanin koja je dodelila sredstva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam