24SEDAM STARA PAZOVA Mašine “Sremputa” se u julu vraćaju na gradilište

24.06.2022

16:03

0

Autor: 24sedam

Sa već rekonstruisanima putevima Stara Pazova – Golubinci i Stara Pazova – Podunavlje, lošeg puta u lokalnoj sredini neće biti

24SEDAM STARA PAZOVA Mašine “Sremputa” se u julu vraćaju na gradilište
asfaltiranje 2 - Copyright Opština Kikinda

Ćuprije i prilazi na svim rekonstruisanim putevima u ulicama će biti asfaltirani kao što je to urađeno zimus u Golubincima, izjavio je prvi čovek opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. On je podsetio da je ugovorom sa izvođačem „Sremput“ precizirano da svi prilazi i sve ćuprije budu asfaltirane i uređene u dužini od 5 metara od puta, a da građani mogu, ukoliko žele, u dogovoru sa „Sremputem“ na licu mesta po pristupačnim cenama asfaltiraju i više u okviru svoje okućnice. 

Mašine „Sremputa“ se polovinom jula meseca vraćaju na gradilišta u opštini Stara Pazova. Nakon rekonstrukcije puta od nadvožnjaka za Vojku do centra Vojke i izgradnje još jednog kružnog toka kod buduće velike fabrike MTU na putu Nova Pazova – Stari Banovci, radiće na novim deonicama rekonstrukcije puta između Krnješevaca i Starih Banovaca. Prvo će završiti delove puta koji su u najlošijem stanju, pre svega deo od restorana „Putnik“ Staroj Pazovi pa do nadvožnjaka za Vojku, kao i deo od centra Vojke do Krnješevaca. 

Projekat rekonstrukcije lokalnih puteva je jedan od najvećih u opštini Stara Pazova u poslednjih 50 godina. Podrazumeva praktično nove puteve na pravcu Stari Banovci - Nova Pazova - Vojka – Krnješevci, sa dodatnim pravcima Stara Pazova – Vojka i deonice Poljskog puta u Novoj Pazovi. 

Investicijom od gotovo milijardu dinara i rehabilitacijom navedenih deonica u staropazovačkoj opštini unapređuje se postojeća putna mreža koja povezuje autoput, lokalne i regionalne centre i podiže nivo opšte bezbednosti drumskog saobraćaja, piše RTV Stara Pazova.

Sa već rekonstruisanima putevima Stara Pazova – Golubinci i Stara Pazova – Podunavlje, lošeg puta u lokalnoj sredini neće biti.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike