24SEDAM STARA PAZOVA U toku 9. kamp Dijabetes lideri Srbije

11.05.2022

12:53

0

Autor: 24sedam

Kroz interaktivne radionice i brojna predavanja eminentnih stručnjaka polaznici kampa uče šta znači biti lider na polјu dijabetesa

24SEDAM STARA PAZOVA  U toku 9. kamp Dijabetes lideri Srbije
stara pazova PrintskrinJutjub RSFranceIDF (1) - Copyright Printskrin/Jutjub/ RSFranceIDF

Juče  je u Novoj Pazovi posle dve godine pauze  počeo 9. kamp Dijabetes Lideri Srbije u organizaciji Dijabetološkog saveza Srbije. Više od 30 učesnika iz cele Srbije koje žele da unaprede svoja znanja na polju dijabetesa i postanu mladi ambasadori  učestvovaće u radu kampa do nedelje, 15.maja. 

Kroz interaktivne radionice i brojna predavanja eminentnih stručnjaka polaznici kampa uče šta znači biti lider na polјu dijabetesa, spoznaju te kvalitete u sebi i nakon kampa prenose svoja znanja i na ostale osobe sa dijabetesom u svojoj sredini. 

Biti fiziči aktivan u slučaju kada imate dijabetes jako je  važno, stoga su se organizatori potrudili da za učesnike u petak, organizuju i biciklističku vožnju od Nove  do Stare Pazove, kao sportsku ali i turističku  aktivnost.  

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Stara Pazova koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike