24SEDAM VLADIMIRCI Izabran predsednik opštinskog fudbalskog saveza

21.08.2022

11:02

0

Autor: 24sedam

Na ovoj sednici Skupštine Dragan Gajić iz Belotića izabran je na mesto predsednika opštinskog fudbalskog saveza Vladimirci

24SEDAM VLADIMIRCI Izabran predsednik opštinskog fudbalskog saveza
Screenshot 2022-08-23 130130 - Copyright Opština Vladimirci

Na sednici Skupštine opštinskog fudbalskog saveza koja je održana 20.08.2022. godine u Vladimircima izabran je novi predsednik opštinskog fudbalskog saveza, Izvršni odbor, Nadzorni odbor, kao i delegati za Skupštinu fudbalskog saveza mačvanskog okruga ispred OFS Vladimirci.

Na ovoj sednici Skupštine Dragan Gajić iz Belotića izabran je na mesto predsednika opštinskog fudbalskog saveza Vladimirci, kojeg je podržalo 18 delegata, jedan je bio uzdržan, dok protiv nije bilo. Za potpredsednika OFS izabran je Dragan Jeremić iz Vladimiraca.

U Izvršni odbor su izabrani Dragan Gajić, Dragan Jeremić, Ilija Marković, Zoran Ilić, Marko Mihailović, Zoran Urošević i Cvetin Petrović, a u Nadzorni odbor Mileta Jeličić, Bojan Vidaković i Branko Vićentić.

Takođe, na održanoj sednici Skupštine OFS Vladimirci izabrani su i delegati za Skupštinu fudbalskog saveza mačvanskog okruga, a to su Dragan Gajić, Dragan Jeremić, Marko Mihailović i Petar Lukić.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Vladimirci koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike