24SEDAM VLADIMIRCI Dva nova vozila za Dom zdravlja

02.06.2022

11:08

0

Autor: 24sedam

Predsednik opštine Vladimirci Goran Zarić izrazio je zahvalnost Ministarstvu zdravlja Vlade Republike Srbije na ovoj veoma značajnoj donaciji

24SEDAM VLADIMIRCI Dva nova vozila za Dom zdravlja
Screenshot 2022-06-23 130708 - Copyright Opština Vladimirci

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije doniralo je dva nova vozila Domu zdravlja Vladimirci. U pitanju su vozila za prevoz pacijenata na dijalizu i sanitetsko vozilo za ukazivanje pomoći na terenu. Vrednost ove donacije iznosi oko 9,5 miliona dinara.

Tim povodom predsednik opštine Vladimirci Goran Zarić izrazio je zahvalnost Ministarstvu zdravlja Vlade Republike Srbije na ovoj veoma značajnoj donaciji i istakao da je Dom zdravlja bogatiji za još dva vozila, kao i da je ovo četvrto sanitetsko vozilo u voznom parku vladimiračkog Doma zdravlja. S obzirom na razuđenost opštine uz dva nova vozila kvalitet usluga koje se pružaju građanima biće podignute na viši nivo.

Kako je istakao direktor dr Branko Isailović vozila su donirana na osnovu projekta Hitan odgovor na Kovid 19 koji realizuje resorno Ministarstvo. Prema njegovim rečima u narednom periodu očekuje se i nabavka medicinske opreme, u pitanju je digitalni rendgen aparat i da će se nabavkom digitalnog rendgen aparata osavremeniti vladimirački Dom zdravlja, a samim tim će i građanima opštine Vladimirci biti pružene bolje i kvalitetnije zdravstvene usluge.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Vladimirci koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike