Zvezda vs Dinamo: UEFA zna nešto što niko ne zna?

11.12.2020

09:22

0

Autor: D. B.

Da li će reči Zdravka Mamića da će tražiti garancije bezbednosti za dolazak u Beograd da se ostvare?

Zvezda vs Dinamo: UEFA zna nešto što niko ne zna?
Copyright MN Press

Da li nas to UEFA priprema za meč koji se na Balkanu čeka od raspada SFRJ?

Naime, na oficijelnom twitter profilu UEFA Lige Evrope osvanula je grafika u kojoj su predstavljene sve 32 ekipe koje će se nađi u žrebu u ponedeljak. Grbovi klubova poređeni su oko trofeja, a zanimljivo i da su jedan pored drugog stavljeni grbovi Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba.

Uz to na twiter profilu „UEFA Calculator“ postavljena je i simulacija žreba. I kada smo je aktivrali dobili su identičan rezultat!

printscreen/twitter/UEFACalculator

Stoga se postavlja opravdano pitanje da li je došao moment o kome je nedavno pričao i alfa i omega Dinama Zdravko Mamić. On je tada tvrdio da ne bi želeo da se dogodi da megdan u 1/16 finala odmere crveno-beli i ekipa iz Zagreba.

Pročitajte još: Ko, osim Dinama, može Zvezdi na megdan

– Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima sam povremeno u kontaktu. Oduvek sam imao dobre odnose sa rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i srećan sam zbog toga. Ne bih voleo da se sretnemo u nokaut fazi jer želim da i oni i mi stignemo što dalje. Osim toga, koliko god bih se radovao pobedi protiv Zvezde, toliko ne bih voleo da reskiram da Dinamo izgubi – rekao je Mamić koji je naglasio da će u slučaju da volja žreba bude baš takva da se spoje dva velikana nekadašnje SFRJ tražiti i garanedije sigurnosti Srbije kako bi sa prijateljima mogao da prati meč Zvezde i Dinama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike