Zvezda u Berlinu završava sezonu u Evropi

07.04.2021

12:47

0

Autor: D. B.

Crveno-beli će sutra odigrati poslednji meč ove sezone u Evroligi

Zvezda u Berlinu završava sezonu u Evropi
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sutra će u Berlinu staviti tačku na sezonu 2020/2021 u Evrolgi.

Verovatno najčudniju sezonu u istoriji evropske klupske košarke predstavnik ABA lige završiće u donjem delu tabele, a duel protiv Albe biće samo stvar prestiža.

Trener Dejan Radonjić u Berlinu će na raspolaganju imati gotovo čitav tim. Kako je objašnjeno iz kluba u tim se vraća Kori Volden, dok će duel sa timom iz Nemačke propustiti Duop Rit.

– I Albi i nama ostala je ova utakmica u Evroligi. Ovo je prilika da se odigra dobar meč. Znamo i njihove kvalitete, a i kako igraju. Na prvom mestu moramo da odigramo uz dobru koncentraciju, da trčim dobro i da nivo odbrane bude dobar. Samo tako možemo da budemo konkurentni i da pariramo ekipi Albe. Da bismo parirali njihovom stiulu igre potrebna nam je energija – uverava Radonjić.

I prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić zna šta tim očekuje na gostovanju u Berlinu.

Pročitajte još

– Očekuje nas meč sa izuzetno dobrom ekipom. Imaju izgrađen sistem, mnogo izlaza iz akcija, igraju puno u tranziciji. Ekipa su koja zna da iskoristi prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta. alba igra sa mnogo slobode, uz mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija. To moramo da iskontrolišemo – jasan je Dobrić.

Utakmica u „Mercedes Benc Areni“ igra se u četvrtak sa početkom u 20 časova

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike