Žuka iz Brazila za Arena Sport TV: Biću jednom trener Partizana

06.04.2021

15:29 >> 15:34

0

Bivši as crno-belih želi da atmosferu velikog derbija oseti i kao šef stručnog štaba

Žuka iz Brazila za Arena Sport TV: Biću jednom trener Partizana
Copyright MN Press
Čuveni Partizanov Brazilac Žulijano Roberto Antonelo ili jednostavno Žuka, u intervjuu za Arena Sport TV izjavio je da još nije zaboravio sa kakvim je žarom igrao večiti derbije sa Crvenom zvezdom. Na dva derbija uspeo je da postigne golove koji su crno-bele vodili do titule, a cilj mu je da tu atmosferu oseti i kao trener Partizana.

Navijači ga se i dalje rado sećaju, a i on svog boravka u Partizanu i Beogradu.

Za kratko vreme postao sam navijač Partizana. Taj klub je deo mog života, jedan veoma lep deo. Ljudi u Srbiji me poštuju, cene me zbog svega što sam radio igrajući za Partizan – rekao je Žuka na početku izjave za TV Arena sport.

Uspomene ne blede…

Mnogo ih je i sve su lepe. Najlepše su one koje nosim sa “večitog derbija”. Postigao sam i dva gola protiv Crvene zvezde. Te utakmice nose posebnu energiju i igrači mogu da daju daleko više od svojih realnih mogućnosti. Navijači te nose, osećaš njihovu podršku… “Večiti derbi” nije jedini klasik koji sam igrao, međutim on je nešto posebno. Pobediti Zvezdu u dresu Partizana je divno, tako je bilo i biće – nastavio je prvi Brazilac u dresu Partizana.

Žuka se danas bavi trenerski poslom, a na pitanje da li razmišlja o klupi “parnog valjka”, kratko odgovara – Jednog dana ću biti trener Partizana.

Vesti o podeli među navijačima Partizana ga rastužuju. Za njih je imao posebnu poruku.

Pročitajte još

Budite složni! Partizan će uvek biti veliki klub, a njegovi navijači najstrastveniji na svetu – rekao je Žuka i za kraj predvideo pobedu Partizana od 2:0 u 164. “večitom derbiju”.

Brazilac je za Partizan u svim takmičenjima odigrao 59 utakmice i postigao deset golova. Trenutno peče zanat u u brazilskom klubu Seara kao trener U20.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike