„Vatreno“ u komšiluku: Rebić prozvao Robija, „Veliki Žuti“ mu nije ostao dužan

30.06.2021

18:43 >> 18:44

0

Autor: Adam Štulić

Burno je u Hrvatskoj posle eliminacije sa EP

„Vatreno“ u komšiluku: Rebić prozvao Robija, „Veliki Žuti“ mu nije ostao dužan
Copyright Profimedia

Iako nisu blistali, nisu se Hrvati ni obrukali na prvenstvu Evrope koje je u toku. Eliminacija od Španije u osmini finala, posle produžetaka, daleko je od nečega što je za kritiku, ali u tamnošnjoj fudbalskoj javnosti podigla se prava bura između trenutnih i nekadašnjih reprezentativaca.

U glavnim ulogama bili su Ante Rebić i Robert Prosinečki, a u njihovoj raspravi „potkačen“ je i Goran Vlaović, te, između redova, selektor Zlatko Dalić.

Odavno je jasno da ova selekcija „vatrenih“ nije ni blizu one koja je stigla do titule viceprvaka na Mundijalu u Rusiji, kao i to da je atmosfera oko nacionalne selekcije dobro narušena, iako se većina glavnih protagonista trudi to da sakrije.

Ipak, Ante Rebić nije mogao da podnese, po mišljenju mnogih, potpuno opravdane kritike za izdanja koja je prikazao na EURO, pa je na Instagram profilu, koji je u međuvremenu deaktivirao, napao legende tamnošnjeg fudbala.

– Nakon svega, nije ni bitno ko je “krivac”, činjenica je da smo zadnje dve-tri godine go**o. Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju – napisao je Rebić, a pretpostavlja se da je u tom postu mislio na, verovatno, bivšeg selektora Dalića.

Potpom se „osvrnuo“ na stručne konsultante i nekadašnje reprezentativce Roberta Prosinečkog i Gorana Vlaovića.

– A stručnjaci sa TV-a ostavite gemišt (piće koje se pravi od belog vina i mineralne vode prim. aut.) pre emisije i navijajte za Hrvatsku.

Nije mu Prosinečki ostao dužan na to…

– Ne znam ko je Rebić, nisam ga nešto video već duže vreme – izjavio je nekdašnji fudbaler, kasnije i trener Crvene zvezde, za „Indeks.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike