Vratio se Bogdanović i odmah progovorio o smeni trenera

03.03.2021

05:20 >> 05:22

0

Autor: D. B.

Bek Atlante odigrao je prvi meč posle 25 utakmica pauze zbog povrede kolena

Vratio se Bogdanović i odmah progovorio o smeni trenera
Copyright Profimedia

Posle 25 utakmica pauze zbog povrede desnog kolena – Bogdan Bogdanović se vratio.

U pobedi njegove Atlante nad Majamijem (94:80) reprezentativac Srbije je postigao pet poena za 16 minuta provedenih na terenu. Očekivano, šut ga nije služio, ali je uspeo da to nadoknadi uspešnim dodavanjima, pa je sakupio četiri asistencije uz dva skoka.

Ono što je drugačije u odnosu na poslednji meč koji je igrao je trener Atlante. Novinari su poželeli da čuju šta to Bogdan ima da kaže o otpuštenom Lojdu Pirsu.

Znam ga kao čoveka van terena. Neverovatna osoba. Nismo imali šansu da radimo zajedno i da se bolje upoznamo na terenu. Igrao sam devet utakmica sve zajedno za njega. To nije dovoljno da bi poznavao nekoga. Ovo je sve posao. Drugi trener je sada tu. Drago mi je što je to Nejt Mekmilan. Moramo da koristimo svaku moguću priliku da bismo napredovali. To je sve što bih mogao da kažem – objasnio je Bogdanović posle meča.

Pročitajte još

A meč u kome se Bogdan vratio bila je “ružna”. Tokom prvog poluvremena viđeno je samo 81 poen od čega je Majami postigao 37. Trej Jang je postigao 18 poena, od čega 13 uzastopnih u četvrtoj četvrtini. Pratili su ga Kolins (17 poena) i Hurter (16). Kod Majamija, za koji nije igrao Džimi Batler, po 14 poena postigli su Dragić i Robinson.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike