"Ubijalo me je što nisam smeo ništa da radim"

12.11.2020

08:35 >> 09:12

0

Autor: D. B.

Sejduba Suma počeo sa laganim treninzima

"Ubijalo me je što nisam smeo ništa da radim"
Copyright Promo/Printscreen/Youtube/FK Partizan

Sejduba Suma ponovo trenira. A kako je podneo prinudnu pauzu iniciranu povredom oka zadobijenom u 163. večitom derbiju objasnio je za oficijelni sajt fudbalskog kluba Partizan.

Kad se to desilo na utakmici, nisam ništa video. Bio sam zabrinut šta se dešava u tom trenutku. Posle toga sam razgovarao sa lekarima, koji su mi zabranili da igram, tako da sam bio jako zabrinut. Kada sam izašao i lekar mi je rekao da treba da idem u bolnicu. Bio sam jako tužan zbog derbija, bio sam jako tužan što moram da idem – rekao je Suma.

Posle pregleda mu je propisano stiktno mirovanje.

Kad sam čuo da treba da pauziram mesec dana, da ostanem kod kuće i ne radim ništa za to vreme – to me ubijalo. Lekar mi je rekao da ne radim ništa, da ne vozim bicikl, da ne trčim, nikakve fizičke aktivnosti. Poštovao sam to i nisam ništa radio.

Pročitajte još: Nije samo Suma počeo sa treninzima

Suma jeste na treninizima, ali i dalje radi po posebnom programu.

Jedva sam čekao da dođem i da izađem na teren i da radim nešto. Ovo mi je bio prvi trening, rekli su mi da počinjem bez snažnih treninga i bez kontakta, rekli su mi lagano. Posle toga idem na kontrolu, a onda nadam se da će mi dozvoliti da idem i na jače treninge, a onda ću se vratiti još jači.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike