Tokom priprema Srbije Milenković i Vlahović saznali važnu vest

23.03.2021

13:23

0

Autor: D. B.

Nema mira u timu iz Firence

Tokom priprema Srbije Milenković i Vlahović saznali važnu vest
Copyright Profimedia

Dok se u Staroj Pazovi pripremu za meč između Srbije i Republike Irske, Dušan Vlahović i Nikola Milenković saznali su važne vesti.

Njihov klub, Fjorentina, saopštila je da trener tog kluba više nije Ćezare Prandeli.

Fjorentina obaveštava javnost da je Ćezare Prandeli podneo ostavku. Razumemo razloge koji nemaju veze sa fudbalom. Ćezare je čovek i trener koji je dao sve od sebe poslednjih meseci za klub. Njegova veza sa klubom i gradom Firencom je duboka. Predsednik Komisio, menadžment i tim i svi koji nose ljubičasto u srcu su zahvalni na svemu što je uradio. Svi se nadamo i želimo da što pre vrati energiju i želimo mu sve najbolje i mnogo sreće u budućnosti – saopštili su iz Fjorentine.

Prema spekulacijama novi-stari trener Fjorentine trebalo bi da postane Bepe Jakin koji je otpušten pre četiri meseca. Tim iz Firence nalazi se na 14. mestu Serije A i ima sedam bodova više od timova koji se nalaze u zoni ispadanja.

Pročitajte još

Činjenica da ovaj klub ima mnogo problema verovatno će i ubrzati odluku Milenkovića i Vlahovića da promene sredinu. Štoper se odavno nalazi na meti Mančester junajteda, dok je mladi napadač, strelac 12 golova ove sezone u notesima brojnih klubova, a čini se da je za njega najviše zagrizao Milan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike