Mama došla sa Martinika, tata sa Gvadalupea da me gledaju protiv Novaka! Sledeći put ga pobeđujem!

04.11.2021

14:42

0

Gael Monfis tužan što zbog povrede nije zaigrao pred roditeljima protiv svetskog reketa broj jedan

Mama došla sa Martinika, tata sa Gvadalupea da me gledaju protiv Novaka! Sledeći put ga pobeđujem!
Copyright Promo

Francuski teniser Gael Monfis priznaje da je frustriran zbog povrede koja ga je primorala da preda meč na mastersu u Parizu Novaku Đokoviću. Francuz kaže da je imao u planu da namuči ili prvi put pobedi Srbina posle 17 uzastopnih poraza i da se u najboljem svetlu prikaže pred roditeljima koji su doputovali iz daleka da bi njega gledali u "Bersiju".

- Ovo je bila užasna frustracija, jer je cela moja porodica ovde. Moja majka je došla posebno sa Martinika i moj otac sa Gvadalupea. Imao sam toliko vremena da im nakratko kažem da dolazim i da neću da igram. Odlučili smo u poslednjem trenutku da odustanem. Jutros se vratio bol, nije bilo sjajno - rekao je Monfis.

Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino
 

Monfils ima veoma dugu seriju neuspeha protiv Novaka u međusobnim duelima, ali ga to nije obespokojilo.

- Uvek je dobro iskustvo igrati sa Novakom, videti gde smo trenutno jedan u odnosu na drugog. Izgubio sam 17 puta od njega. Nisam imao šta da izgubim, naprotiv, imao sam priliku samo da proftiram. Bilo bi sjajno. Ali nadam se da ću sebi vratiti mogućnost da ponovo igram sa njim, i da ću ponovo moći da ga zabrinem, ili čak da ga pobedim. To mi je cilj. Svaki put kad to kažem, to mi je cilj to je korak unazad, da bih skočio dalje. Bar se nadam - rekao je francuski as.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike